<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www2.blogger.com/css/navbar/classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/33576442?origin\x3dhttp://boo-hoo-.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www2.blogger.com/navbar.g?blogID=10821235" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>


much love,your butterfly


YThursday, March 08, 2007
name 20 people that you can think right now at the top of your head.
don't read the question underneath until you write all the names of all 20 people.
ready?

1]muhd hafiz.
2]nur khaleeda.
3]euis triantini.
4]amirah.
5]siti alraudha.
6]hidayah yahya.
7]hijjah yahya.
8]aliyyah.
9]hazwani.
10]shazlin.
11]suzieyana.
12]nurul huda.
13]adam.
14]hakim.
15]haziqah.
16]rumizah.
17]aliya maisarah.
18]noor eliana adjeman.
19]rafika humaira.
20]faizal/pejal.

here goes the question.

1]how did you meet 14?
ans: primary school friend.

2]what would you do if you never met 1?
ans: i will regret for the rest of my life.

3]what would you do if 20 and 9 dated?
ans: it's a miracle.*laughs*

4]did you ever like 19?
ans: ofcourse,she's my girlfriend(;

5]would 6 and 17 make a good couple?
ans: no idea?lols. *crappp*

6]describe 3.
ans: bubbly,loves football esp arsenal,she have 2 elder brother named rory sayar and ade kurniawan & she love to laugh :D

7]do you think 8 is attractive?
ans: yes,she is :D

8]tell something about 7.
ans: she's my boyfie's cousin&i love her can?

9]did you know any of 12's family?
ans: yes,sort of.my best girlfie is her cousin.*is it counted?*

10]what's 8's favourite?
ans: errrmm..*scratches head*

11]what would you do if 18 confesses that he/she likes you?
ans: i'll say i like her too ;D

12]what language does 15 speak?
ans: alien language.*laughs* she speaks malay&english.

13]who is 9 going out with?
ans: aiqal,her boyfie.

14]how old is 16 now?
ans: fifteen :D

15]when was the last time you talked to 13?
ans: about 9533900727642 hours ago.

16]what's number 2 favourite band or singer?
ans: i'm not sure.but mostly what i like ; she likes it too :D

17]would you ever date 4?
ans: yes,so we can mosh everyday :D

18]would you ever date 7?
ans: yes,absolutely.

19]is 15 single?
ans: no,i think.

20]what's 10's last name?
ans: suraizad?something like that.but i know it starts with the letter 'S' and ends with the letter 'D'.

21]would you ever be in a serious relationship with 11?
ans: no.later my sayangs[eda&apisz] will be effing jealous.

22]what school does 3 go to?
ans: regent.

23]where does 6 live?
ans: bukit panjang.

24]what's your favourite thing about 5?
ans: she's pretty&funny.

25]have you seen 1 naked?
ans: mak datok!naked?masyaallah..






much love,ika.
8:13 PM







Y that butterfly.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

ika.
fourteen going on fifteen.
chocolates makes me high.
snapping pictures turns me on.
i'm fragile so handle with care.
&i'm apisz's butterfly.


friendster.
myspace.


Y links.

Y tagboard.